Over ons

Het verhaal van BABALOU

 

Hallo Wij zijn Team BABALOU,

David & Annelies, fiere ouders van onze 2 schatten Dion & Milou. Dion geboren in 2015, Milou in de zomer van 2019. David werkt voltijds voor een security bedrijf, Annelies werkte, tot voor de geboorte van onze dochter, voltijds als ambtenaar.


Waar start ons verhaal?

In de zomer van 2019, werd Milou geboren. Véél te vroeg (8,2 weken) en al snel bleek dat één van ons beide niet meer voltijds zou kunnen blijven werken.

Als je graag hierover mee wil weten, lees dan maar eens de blog die Annelies hiervoor heeft opgestart. https://milouvdg-pws.webnode.be/

 

Hoe is dan BABALOU ontstaan?

Door onze interesse in de 2de hands markt en door onze dochter Milou:

Ik geef toe, de helft van de kleding die door kinderen gedragen worden (of zelfs misschien iets meer dan de helft), kan je gewoon weggooien. Gaten in gevallen, vlekken op gemaakt, …
Het beetje dat daarvan nog overschiet is voor hun al vlug te klein. Zo is dat nu eenmaal, ze dragen 3 keer een deftig stuk en hup: te klein!  Kinderen groeien hun eerste levensjaren nu eenmaal heel vlug. Soms véél te vlug…. “Ze worden zo snel groot… !“
Maar het is dan zonde om de goeie kledingstukken ook weg te doen. Daar kan gerust nog een kindje eens mee rondlopen, of zelfs 2 keer (als het van de eerste keer niet “gevlekt” geraakt ;-) ).
Als gezin verzamel je dus een pak kleding of speelgoed waar ze vlug te groot voor worden.
Zo hadden wij al een berg aan artikeltjes die we konden verkopen. Maar waar….????

 

We wouden een betrouwbare plek. Maar het enige dat je direct kan vinden, is eigenlijk een rommelmarkt of garageverkoop. Online… Geef toe, de reviews die je daar soms over hoort… We weten, we mogen niet iedereen over dezelfde kam scheren, maar je neemt dus liever geen risico’s.

 

De oplossing:
Bij de geboorte van ons dochter, kwamen we in contact met een meisje die vertelde over haar webshop en over het concept dat zij had.

Wat een goed idee!!! Gewoon onze eigen webshop beginnen!!

En zo is BABALOU ontstaan. 
Online wordt de betaling uitgevoerd via Mollie, een veilig en betrouwbaar betalingsplatform.  Wij als verkopers dienen hiervoor een kost te betalen aan Mollie, dus het zou maar logisch zijn, dat het betaalplatform betrouwbaar is!
De verzending van de pakketjes verloopt via Bpost. Via een link, kan de klant gemakkelijk het pakketje volgen.

Dus lieve mensen,

Wil jij artikeltjes verkopen via BABALOU? Wij doen dit graag voor uw.
Uw artikeltjes worden veilig opgeborgen in opbergboxen in onze opslagplaats aan onze woning.  Geïsoleerd en bewaakt met camerabewaking!
Wij doen het werk en jij krijgt er na verkoop nog een percentje van. Niets doen en toch geld verdienen!! :-)

En voor de kopertjes:
Wij garanderen een eerlijke, veilige en vlotte verkoop!

 

BABALOU werd in december 2019 opgericht als webshop, maar we willen BABALOU laten bloeien en groeien! :-) En dan hopelijk in de toekomst, kunnen we zelf ons eigen winkeltje fysiek openen. Want dat is ons doel, niet alleen verkopen online, maar in de toekomst jullie de mogelijkheid aanbieden om zelf te komen snuffelen tussen de leuke 2de hands spulletjes :-)

 

Lieve groetjes,

David, Annelies, Dion & Milou